Post by daisigcontpawnmes on Feb 5, 2022 22:53:02 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack bodů ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Odstraňte prosím emote úder, lidé mě dál bouchají, když jsem tak blízko vítězství. TO NENÍ FÉR! A přineste zpět super skluzavku a také skok na trampolíně! Odpočinek je dobrý
tato hra dělá tolik zpoždění a lesků v mapě palubní desky a fotbalové mapě a také převrácení podlahy opravte tyto závady 👹👹👺👺👺
Tato hra se mi opravdu líbí, ale chci říct 2 věci 1, že se mapy hodně opakují 2 je návrh, můžete přidat něco jako přidat přítele, abychom je mohli přidat a hrát okamžitě, místo abychom sdíleli kódy.. a navíc se dozvím, kdy budou jsem online..
Nejhorší aktualizace, kterou jsem hrál tuto hru, zakoupil jsem si klopýtací pas, nyní tato aktualizace odstranila můj klopýtací pas je platný, za moje peníze nemá cenu kitka games nejhorší hra! Neinstalujte to
Marvel Puzzle Quest: Hero RPG Szerepjátékok gvg
Stumble Guys: Multiplayer Royale অ্যাকশন czmf
Dobrá hra. Nic špatného na tom nevidím👍.
Dobře, je to vlastně dobrá hra. Ale proč nedám 5 hvězdiček, když je to dobrá hra? No, je to zjevně podvodník, takže budu muset snížit pár bodů, ale nepřipadá mi to jako žádný druh peněz, je to zábava hrát! Vytvořili jiný model postavy Je legrační vidět je mít záchvat, kdykoli se dotknete ostří kladiva, ale kromě toho mi to připadá jako opravdu všechno Doslova jen mobilní pád kluci Pokud si nemůžete dovolit skutečnou nabídku Stáhnout dis
Všechno funguje skvěle, skákání a chůze, ale je to jen zpoždění. Vím, že to já nezaostávám, protože mám skvělý internet, téměř každý server je zaostalý.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Aksiyon vnc
Nikdy si to nestahujte, je to super špatná hra, dá vám to stres a hráči, kteří mají prémiový pas, mohou získat speciální e-moty a když jsem nasbíral 800 drahokamů, zvýšili cenu prémiového pasu na 1200 drahokamů a ve hře hráči, kteří mají prémiový pas udeří tě pěstí a kopnou do tebe a půjdou rychleji a kvalifikují se a ano vyřadí tuto hru za výhru plně zaplatíš nikdy by si ji neměl stahovat
Tato hra je velmi dobrá a velmi vzrušující, ale můj veškerý požitek klesá, když se některé mapy začnou opakovat v každém novém zápase, a to je věc, kterou nesnáším nejvíc. Nežádám o bezplatné drahokamy nebo skiny, mohu to hrát s výchozími položkami, ale opravte prosím tu věc s troskami mapy a vytvořte něco jako možnost vybrat si mezi 3 mapami pro kvalifikace
Glitchy a laggy Opravdu jsem toho moc dělat nemohl, protože by se to začalo hýbat dál, je to zapnuté a glitching, všichni by se zastavili a padali na 5 sekund a pak bych prohrál
Úžasný, ale chtělo by to zkrátit losování mapy a tanec vítěze. Díky za přidání vodní mapy. Je to fakt super hra a moc si cením pravidelných aktualizací, ve kterých jsou nové mapy.
Je to neuvěřitelná hra a moc se mi líbila, ale reklamy hodně ruší a kvůli reklamám hra visí.
Je to skvělá hra jde to vážně dobře ne hlad ale blbě se to tam ovládá když máte ledy a tak ale jinak to je úplně nejskvělejší hra co mám stáhnout
Stále stejné mapy jsou tak nudné, že je jich téměř 20 až 30, ale vždy se vybírají stejné 3 nebo 4 mapy, na kterých se hraje.
Miluji tuto hru, je to úplně mobilní verze podzimních chlapů. Toto je chyba, kterou nesnáším, pokud se vaše noha jednou dotkne cílové čáry, pak se to počítá jako dokončení, ale v této hře musíte místo toho projít špatně. stačí se dotknout cílové čáry, jakmile jsem se vyloučil těsně před projetím cílem, velmi jsem se naštval. a další věc, při pádu jsme se mohli chytit za hrany a vyšplhat po předmětu, ale v této hře nemůžeme nic chytit, takže místo toho budete jen mlátit obličejem o okraj.
nebyla to sranda Hodně by se to zdržovalo, kdybych nevyhrál, byl bych vyhozen ze hry A když jsem použil trampolínu, nikdy to nefungovalo, je to tak špatné a je to strašný pád chlapa
Je to rozhodně zábava s lidmi, které znáte, když jste v konfliktním hovoru, ale když hrajete sami, hra se stává směšně těžší a bylo by skvělé, kdybyste měli systém hodnocení, který vás spojí s lidmi se stejnou mírou proher jako poté. Hodnotil bych 5 hvězdičkami. Kromě toho hra běží plynule a se správnými lidmi GG je po všem zábavě
dobrá hra, doporučuji
3 reklamy na 15 drahokamů? Než jsem mohl získat 10 drahokamů za jednu reklamu. Zakoupil jsem si balíček remove ad limit pack, abych mohl sledovat reklamy a vydělávat drahokamy. Mohl bych vydělat alespoň 80 drahokamů denně. Nenávidím to, velmi zklamaný
Stumble Guys: Multiplayer Royale অ্যাকশন czmf
Je to dobré, ale když hrajeme, jsou tam nějaké další chyby a já nevím, proč mi hra spadne, prosím opravte to. miluji tuhle hru
Kopírují fallguys ale neva
Celkem dobrá hra.
Velmi pěkná hra, miloval jsem ji a moji přátelé také, ale můžete snížit cenu klopýtnutí pass 2 a drahokamy by se měly zlepšit jako v den 1 15 den 2 50 den 3 100 den 4 500 den 5 1000, takže by to bylo lepší, btw zase pěkná hra
Nehrál jsem všechny mapy, režimy v této hře V této hře jsem hrál pouze 6 map, ale je jich tolik, proč si nevezmu ostatní mapy
Dost dobré tokové podzim kluci na mobil
Stumble Guys: Multiplayer Royale Laga xzyo
Dobrá hra, ale přesto...... Tak těžké hrát, usnadnit hraní a dát SMS zdarma.............takže jen 3 hodnocení ^_^😉
vynikající hra je moc Srandovní a hard prostě👌🏻
Této hře toho hodně chybí, takže ji musíte opravit, jsem potěšen, jsem z toho podrážděný, prostě nemůžu skákat, když chci vyhrát, a prosím, také nám dovolte udělat trik super skluzavky.
Je to skvělá hra, ale průchod stojí příliš mnoho a bylo by opravdu hezké, kdyby devolpeři mohli vylepšit i denní odměny, navíc některé mapy jsou důvod, proč jsou běžnější než ostatní mapy, kde by měla být stejná šance pro každou mapu.
Tato hra je skvělá pro mobilní hru, ale mám dobré připojení k wifi a ping je stále nad 90 nebo 100. Také mě to vyvádí z oblasti, ale celkově, pokud to změní, mohla by to být lepší hra. mohl bych provést změnu gamw, požádal bych o nové a další mapy.
Dal jsem vám 4 hvězdičky, protože vaše hra je prostě báječná, ale na mé obrazovce občas zamrzne nebo se hráč pohybuje sám od sebe a moje síť vždy funguje správně, takže potřebuji, abyste tuto část opravili, jinak je to nejlepší hra všech dob
Doslova Fall Guys, ale pro mobily. Opravdu na tom není nic špatného. Opravdu jako fyzika. Nezabere příliš místa. Má mikrotransakce, ale koule na zdi s nimi nejdou. Nejvyšší mikrocena je 7,99 $, což není špatné, zvláště na to, že je zdarma. Zábava, sem tam vám dá reklamy.
Miluji tuto šunku, ale... tolik reklam....
Kopírujou můj oblíbený emote že fortnite=dráhy:[
Je to hodne dobra hra moc se mi libi je joako padni kluci kdyz si padni kluci nemuzete nainstalovat na pad chlapi sou samy guidi a nevim co to je dobra multiplayer hra davam 5🏅
Hodne 4x hra megaggggga dobra ale uplene padat gays
Naprosto příšerné Nemohl jsem ani hrát první úroveň, lagoval a havaroval MŮJ TELEFON na 5 minut, příšerná hra, nekupujte si ji