(Android) BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 κωδικοποιεί περισσότερους κρυστάλλους
Feb 5, 2022 22:50:00 GMT 9
Post by daisigcontpawnmes on Feb 5, 2022 22:50:00 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 2022 version ▞▞▞
PERANG BALOK game menembak 5v5 Laga qwm
Rip off θέλω τα λεφτά μου bacl παρόλο που είναι δωρεάν
Magari tamashia magram cota wedavs
Πολύ διασκεδαστικό καλό χειριστήριο και ηρεμία και μπορώ να παίξω με τους φίλους μου
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο άδικο τα χειριστήρια είναι τόσο άσχημα αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι, αλλά αν ήταν δίκαιο παιχνίδι θα ήταν διασκεδαστικό, αλλά δεν το νομίζω
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι βολής για πολλούς παίκτες
Tower Conquest: Tower Defense Strategie sfhh
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά το μόνο πράγμα που με εμποδίζει να το απολαμβάνω σωστά είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν με πάει πίσω στο λόμπι μετά από έναν αγώνα. Και επίσης με διώχνει τυχαία από ένα παιχνίδι που ανακοινώνει "πελάτη ανενεργό" ή κάτι τέτοιο. Κανείς δεν παίζει στους διακομιστές της Αυστραλίας, επομένως παίζω στους διακομιστές της Αμερικής και μερικές φορές στους Ρώσους διακομιστές. Αυτό πιθανότατα θα ήταν με τη συσκευή μου, αλλά ούτως ή άλλως είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι 3 ⭐
Ο Bruh παρακαλεί το offline
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Veiksmas mzw
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό και τα καλά γραφικά το λατρεύουν!📈
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ஆக்ஷன் fyfd
Το λατρεύω, είναι πολύ ωραίο, όλα θα πρέπει να προσθέσουν ένα sell duplacation skins συνολικά είναι ένα καλό παιχνίδι
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!
Παράξενα
το ένα είναι το δώρο περιστροφής έχει σφάλματα; αλλά το παιχνίδι είναι καλό, αλλά δεν έχω κανένα δέρμα, καθώς και ο πίνακας περιστροφής δεν είναι καν δίκαιος, θα μου έδινε μια δωρεάν περιστροφή και θα συνέχιζα τότε δεν δίνω στο δέρμα ή κάτι που είναι τόσο άδικο. παρακαλώ διορθώστε το δώρο περιστροφής το μόνο που θέλω είναι δωρεάν μαχαίρι πεταλούδας ή καραμπίτ ή δέρμα ελεύθερου σκοπευτή
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Δράση maf
Όλα είναι υπέροχα ♥️ εκτός από την καθυστέρηση του διακομιστή και τα προβλήματα .
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι δεν λειτουργεί σε τηλέφωνο ram 1gb φόρτωση παρακαλώ φτιάξτε ένα διαδικτυακό παιχνίδι για τηλέφωνο ram 1gb
Αυτό χρειάζεται νέες ενημερώσεις γιατί αυτό το παιχνίδι είναι κάπως βαρετό
Το καλύτερο παιχνίδι πρέπει να βελτιωθεί 1) Χρήματα με κωδικό πρόσβασης 2) Απαιτούνται λιγότερα καθαρά
鸡尾酒 蛋白质 骄傲 看似 简单 你 就 是 你 活动 鸡尾 女 司机 圣诞节 谁 呢 经济 世界 上 精神病 大家 看到 见到 你 现 哦 开始 金额 大家 大家 现 解放军 看 金额 大家 大家 都 解放军 解放军 看
Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι, παρακαλώ μην το εγκαταστήσετε. Σκότωσα έναν άντρα και το πτώμα του με σκότωσε και υπάρχει ένα σφάλμα που έκανε το inv μου άδεια και πέθανα γιατί δεν είχα όπλο
Τόσες πολλές διαφημίσεις και αφαιρέστε τις διαφημίσεις μετά το τέλος του αγώνα είναι ενοχλητικό
Κρίμα που δεν είναι παιχνίδι εκτός σύνδεσης 😠😡👎👎👎
บล็อคฟิลด์ - เกมยิงปืน 5 ต่อ 5 แอ็กชัน beo
φίλε το ίδιο το παιχνίδι ήταν υπέροχο, αλλά γιατί δεν μπορώ να βρω άλλους παίκτες; ίσως οφείλεται στις ενοχλητικές διαφημίσεις σας που παίζονται κάθε φορά που βγαίνω από ένα παιχνίδι.
Παρακαλώ βοηθήστε με. Σύνδεση στον διακομιστή για 2 ημέρες. Δεν μπορώ να παίξω. Έχω 75mbps. Συσκευή - blackshark 3 pro.
Τέλειο
Αυτό το παιχνίδι είναι σκουπίδια μισώ τις τρομακτικές δυσλειτουργίες ο μάγκας ήταν νεκρός και ακόμα πυροβολούσε και σκότωσε με μπλε χρόνος είχε 85 σκοτώστε το πάει το 75 με το glitch κόκκινο κέρδισε η ομάδα μισώ αυτό το παιχνίδι παλιό χωρίς λογοκρισία τίποτα σκουπίδια. Κάνατε blockpost thwts φωτιά άρρωστος να σας δώσει αυτό
Χωρίς λόγια τρομερά
Αυτό το παιχνίδι είναι απάτη κύριε
Λολ αυτό μπορεί να βγει από τον πισινό μου
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά η ανοησία είναι οι διαφημίσεις... αυτό το πρόβλημα κάνει αυτό το παιχνίδι ακόμα χειρότερο φίλε μου.. τουλάχιστον πληρώστε για καμία διαφήμιση
Υπάρχει ένα πρόβλημα σχετικά με τον συγχρονισμό του λογαριασμού. Δεν μπορώ να συγχρονίσω τον λογαριασμό μου στο Facebook. Παρακαλώ προγραμματιστές, διορθώστε αυτό.
Θα το βαθμολογούσα με 5 αστέρια, αλλά όταν το ξεκινήσω να παίζω για 2η φορά σταματάει αυτό το παιχνίδι θα είναι το αγαπημένο μου μία φορά αν διορθώσετε αυτό το πρόβλημα ανοίγματος 🙏🏻
Ανάγκες αποστ. Η επιτάχυνση, το disinc είναι πολύ κακό, το παιχνίδι διαφημίζεται ως ανταγωνιστικό αλλά δεν έχει σύστημα κατάταξης, το head hit box είναι πολύ μεγάλο, καθιστώντας πολύ εύκολο να χτυπήσεις headshots (δεν είναι καλό πράγμα). Γενικά είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι στο τουλάχιστον καλύτερα τα περισσότερα άλλα παιχνίδια fps για κινητά, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με standoff ή c ops.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΚΕΡ