Post by daisigcontpawnmes on Feb 5, 2022 22:38:02 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buddy Toss ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buddy Toss IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Buddy Toss 2022 version ▞▞▞
Je tam hrozně moc reklam
já jsem to už dohrál na max skóre a všechny panáčky ale je to fakt dobrá hra když se nudíš o hodině
食物幫派 (Food Gang) 動作 san
Wow wow wow to je super úžasné a ovládací prvky jsou super snadné, měli byste si to nainstalovat
Úžasná, úžasná a taky super hra. Tahle hra je nápaditá, ale... Vyhodit kamaráda do vzduchu je něco jako když vás udělá šťastnými a smutnými, když se ve stejnou dobu vznáší ve vzduchu, takže..... Děkuji Curry hry pro vytvoření této hry oceňuji😊😇
Když jsem viděl ten obrázek, myslel jsem, že je to hardcarry z exo😂, ale grafika je docela dobrá. Ale někdy to začíná být nudné a postavy se mi líbí
tato hra je pro mě katastrofa, protože když ji hraji, je to normální, ale když z ní vyjdu, v levém dolním rohu je několik čísel, že můj tablet musel být opraven, takže tuto hru nestahujte, pokud nechcete rozbitý tablet, jak jsem si divoce vybral!
Dobrá hra, ale... Měli byste přidat Infinite Boss, aby byla tato hra extrémně náročná... Sbohem.
Hudba je tak vtipná. Hra je také dobrá, ale změňte jazyk v angličtině.
Je to tak coll. Právě jsem prošel galaxií. A nemá reklamy.
Velmi dobrá hra na timepass Nemůžu vám teď všem říct, jestli budete hrát tuto hru, budete vědět, co je to za hru, takže řeknu, že si také stáhněte, nainstalujte a pak hrajte tuto hru.!!! !!!!..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😊😊😊😊 😀😀😀😁😁😁😄😄
Nesnáším to
Hrajte Buddy Toss zdarma na LittleGames
Použití házení není lepší během zlomku sekundy, kdy by měl být člověk mimo galaxii
Android Aplikace Buddy Toss, Vyvíjená Společností BIGDOG GAMES, Je Klasifikována V Kategorii Pro Příležitostné Hráče. Aktuální Verze Je 1.3.8 Vydaná Na
ta hra se laguje jako prase
Bylo by 5, kdybyste se mohli uklidnit s reklamami. Možná mi říkáte, že jsem líný koupit si blokovač reklam, ale neutrácím za něj peníze.
Příliš mnoho reklam, je to směšné. Pokaždé, když mi chybí přidání, objeví se. Hodnotím 5 hvězdičkami, pokud to opravíte.
Zábavná hra😏
Ita hloupá teď není na pravé straně obrazovky žádná čára, která by pomohla většině hráčů, a její čistě hloupá teď není ani zábavné hrát
Není moc dobrá
Hrál jsem, dokud jsem vše neodemkl, nenastavil jsem záznam a poté jsem odinstaloval.
Buddy Toss Jocuri obișnuite han
Stáhnout totally' Android App .apk - bez virů, 100% bezpečnost! K dispozici na jakémkoliv ... Stažení Buddy Toss apk Buddy Toss · Stažení TopRich apk
لعبة تحتاج إلى مزيد من التطوير
Reklamy...
Supér
docela dobry az na ty reklamy.
Zrovna jsem spustil hru a požádalo mě, abych ji ratr.. dostal jsem AD po každém pokusu a někdy jen při proklikávání menu.. Udělal jsem 4 pokusy, ale viděl jsem alespoň 8 reklam
cítím se skvěle
Docela dobrá hra mě baví
Tato hra stále zaostává a můj telefon zčerná
Super hra
hmmm, tato hra je dobrá, ale většinou mi nedovolí klepnout a když to nedokážu, nemůžu získat vysoké scrore
Hra Buddy Hodit hrát na celou obrazovku, Buddy Toss populární v kategorii Arkádové hry perfektní ... Dostupná zařízení: Mobilní telefony, Android, tablety .
Je to dobrá apka a mám jí v oblibě. STAHOVAT!!!!!
má spoustu chyb (také reklamy, ale matice to ignoruje, stačí zapnout režim v letadle) a jednou z těchto chyb bylo, že jsem se díval na reklamu za peníze a po slovech mě vyrovnala o 17 úrovní a dala mi milion dolarů a náklady položek vyletělo do nebes a stejně tak i peníze, které vyděláte warchováním reklamy, prosím opravte to, abych si to mohl užít trochu víc. Ale všude kolem je to dobrá hra.
Buddy Toss Casual games dpl
Buddy Toss byl vytvořen developer týmu BIGDOG GAMES v žánru Pro příležitostné hráče. Android Top je poskytovat všechny verze Buddy Toss a můžete si jej
pěkné😀😀😊😊😶😶
18. září. budeme ve Velké Británii. Podívám se na momentální a okolní krajinu a zbytek. první, kdo přidá do vašeho e-mailu. najít nejlevnější cenu. 2. z trochu více o této nemovitosti. první, kdo přidá
Mám rád hry, ale nelíbí se mi tato hra Bylo tam hodně reklam
Buddy Toss פנאי taw
Hra je vynikající, ale když je padlý muž blízko odposlechu, když jsem se ho chtěl dotknout, už jsem spadl.....
nesnáším věci
existuje omezení na pozadí, díky kterému je hra nudná a ochutnal jsem ji na několika jiných mobilech, ale stále čelím tomu, že ovládání často selhává. Je třeba přidat další pozadí.
Ehhhhh nápad je to docela dobrý, ale stejně jako mnoho současných vývojářů je tato hra doslova prošpikovaná reklamami. Nastal okamžik, kdy 3 samostatné akce, které neměly nic společného se skutečným odhozením chlapa, spustily reklamu. Opravdu ostudné. Vývojáři: Užijte si svůj krátkodobý, rychlý výdělek, který z toho plyne, a pak přejděte k dalšímu, jako to děláte vy vývojáři.
slušná hra na žrout času
Buddy Toss Pro příležitostné hráče ofax
Super hra doporučuju
noobský lidi
Nelíbí se mi hra, protože má mnoho doplňků, má potenciál, ale možná do upgradů nevložila vynucené doplňky, a když nastavím režim letadla, vynucené přidávání snižte, prosím, pokud se chtějí podívat na přidání bude místo vás nutit